Soferii, obligati prin lege sa-si echipeze masinile pentru iarna. Vanzatorii de anvelope cresc pretul

Postat la 08 noiembrie 2010 14 afişări

Centrele care vand anvelope noi au inceput sa creasca preturile, iar depozitele de cauciucuri second hand se asteapta la dublarea vanzarilor. Acesta este efectul anuntului privind obligativitatea echiparii masinii cu anvelope de iarna, conform reprezentantilor firmelor de profil.

Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta, proprietarii de autovehicule vor fi obligati sa echipeze masinile cu anvelope de iarna pentru perioada 1 noiembrie-31 martie, actul normativ urmand sa fie adoptat de Guvern in cel mult doua saptamani."Deja se simte efectul deciziei autoritatilor de a obliga soferii sa echipeze masina pentru iarna. Avem din ce in ce mai multi clienti si vom creste preturile anvelopelor noi cu 2-3%. Cauciucurile second hand vor ramane cu preturile neschimbate, insa pe acest segment ne asteptam la dublarea comenzilor", a spus administratorul unui depozit de anvelope din Bucuresti.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
soferi,
echipare,
masini,
anvelope,
iarna
/actualitate/soferii-obligati-prin-lege-sa-si-echipeze-masinile-pentru-iarna-vanzatorii-de-anvelope-cresc-pretul-7698844
7698844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.