Şofer care circula cu 246 km/h, depistat de poliţişti în weekend.Vezi ce amendă a primit

Autor: Departamentul Social Postat la 13 ianuarie 2020 158 afişări

Şofer care circula cu 246 km/h, depistat de poliţişti în weekend.Vezi ce amendă a primit

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au prins, în weekend, un şofer care a circulat cu 246 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 130 km/h, conducătorul auto fiind sancţionat cu o amendă de 2.900 de lei şi i-a fost reţinut permisul pentru 90 de zile, anunţă IGPR.

În weekend-ul trecut, poliţiştii au depistat mai multe persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, cea mai mare viteză înregistrată fiind de 246 km/h, pe Autostrada A3, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

În total, poliţiştii care acţionează pe autostrăzile din România au aplicat 320 de sancţiuni contravenţionale, iar pentru neregulile constatate au reţinut 27 de permise de conducere.

„Cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 12 ianuarie 2020, la km 21, pe Autostrada A3 Bucureşti-Braşov, pe sensul către Ploieşti, când poliţiştii au depistat un bărbat circulând cu viteza de 246 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 2.900 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”, conform sursei citate.

De asemenea, duminică, poliţiştii au depistat un bărbat care conducea, pe Autostrada A3, Bucureşti – Braşov, cu viteza de 205 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h.

„Bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, fiind sancţionat contravenţional, cu amendă de 2.900 de lei”, potrivit IGPR.

Tot duminică, la ora 14:19, poliţiştii au depistat un bărbat de 64 de ani, circulând pe Autostrada A1, pe sensul opus de mers.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.160 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viteză,
radar,
poliţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.