Sodexo lansează cardul de vacanţă Turist Pass

Autor: Florin Casota Postat la 20 aprilie 2018 120 afişări

Pe o piaţă a muncii extrem de competitivă şi dinamică, beneficiile extra-salariale, care ajută la crearea unui echilibru între viaţa personală şi profesională au un rol important în alegerea locului de muncă.

Sodexo lansează cardul de vacanţă Turist Pass

 "Fie aleg să meargă la munte, la mare sau în city-break-uri, cu siguranţă vor reveni cu forţe proaspete la birou. În 2017, voucherele de vacanţă au fost printre cele mai accesate beneficii extra-salariale şi au fost oferite în special de angajatorii din industria distribuţiei de bunuri, energie, transport, FMGC şi auto”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Benefits & Rewards Services România.

Cardul de vacanţă contactless Sodexo Turist Pass este emis sub licenţa MasterCard Internaţional şi beneficiază de tehnologia CIP&PIN. Tichetele de vacanţă sunt emise atât în format digital, cât şi de hârtie şi pot fi folosite în paralel pentru a cumpăra servicii de cazare, masă, agrement şi tratament dintr-o reţea dedicată de hoteluri, pensiuni şi agenţii de turism.

Toate destinaţiile disponibile pot fi identificate pe aplicaţia pentru mobil Card Sodexo România, aceeaşi aplicaţie pe care o folosesc utilizatorii cardurilor de masă. Cardul Turist Pass poate fi folosit în locaţiile partenere ale Sodexo, care sunt dotate cu terminal POS şi autorizate de Ministerul Turismului. Utilizatorii aplicaţiei Card Sodexo România pot beneficia de oferte promoţionale în unele locaţii partenere.

„Industria tichetelor valorice din România a făcut progrese în ceea ce priveşte diversificarea gamei de soluţii şi digitalizarea sistemului, iar angajaţii, mai ales cei din noua generaţie, apreciază această tendinţă. Crearea unui pachet salarial care include beneficii extra-salariale diverse creşte şansele de atingere a obiectivelor de recrutare şi de employer branding”, a adăugat Sven Marinus.

Suma cu care este alimentat Cardul Turist Pass este valabilă un an, iar acesta poate fi alimentat de mai multe ori. Acest beneficiu poate fi oferit atât angajaţilor din sistemul privat, care pot primi până la 11.400 de lei anual, cât şi celor care lucrează în instituţii publice. Instituţiile publice le pot oferi angajaţilor vouchere de vacanţă între 1 iulie 2017 şi 30 noiembrie 2018. Cei din urmă pot fi recompensaţi anual cu până la 1.450 de lei pentru vacanţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
turist,
card,
lansare,
munca,
beneficii,
alegere,
ajutor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.