Social-democraţii se reunesc în CEx, sâmbătă, pe litoral

Postat la 28 august 2019 42 afişări

Social-democraţii se reunesc, sâmbătă la Mamaia de la ora 10.00, în şedinţa Comitetului Executiv, urmată de o întâlnire a preşedintelui PSD Viorica Dăncilă cu parlamentarii, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Social-democraţii se reunesc în CEx, sâmbătă, pe litoral

Printre temele de discuţie ale CEx se numără variantele luate în calcul de PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului, au precizat sursele citate.

De asemenea, în contextul în care au existat reproşuri în interiorul PSD că formaţiunea va rămâne izolată, după ieşirea ALDE de la guvernare, există şi posibilitatea unei alianţe cu UNPR, în vederea susţinerii Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale.

Sursele menţionate au declarat că în jur de patru sau cinci parlamentari social-democraţi ar vrea să plece la Pro România. Pe de altă parte, PSD are o strategie de a aduce noi membri în partid, de la ALDE sau parlamentari neafiliaţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
democrati,
reunire,
litoral,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.