SOCAR va majora cu 35 milioane de euro capitalul firmei cumpărate de la acţionari români

Postat la 14 ianuarie 2014 48 afişări

Copania azeră de stat SOCAR a cumpărat de la soţii Iulian şi Doina Berescu restul de 10% din acţiunile SOCAR Petroleum, fosta Romtranspetrol, achiziţionată în proporţie de 90% în 2011, şi va majora capitalul social al firmei cu 35 milioane de euro.

SOCAR va majora cu 35 milioane de euro capitalul firmei cumpărate de la acţionari români

 "Tranzacţia face parte din demersul strategic al companiei noastre de a-şi consolida poziţa pe piaţa din România", a declarat într-un comunicat directorul general al SOCAR România, Hamza Karimov.

SOCAR a intrat pe piaţa românească a distribuţiei de carburanţi prin achiziţia, în 2011, a 90% din acţiunile Romtranspetrol din Botoşani, deţinută de soţii Iulian şi Doina Berescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/socar-va-majora-cu-35-milioane-de-euro-capitalul-firmei-cumparate-de-la-actionari-romani-11901542
11901542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.