Smartree se extinde în Craiova

Autor: Ioana Matei Postat la 21 septembrie 2017 214 afişări

Compania de externalizare a proceselor de resurse umane Smartree deschide cel de-al treilea punct de lucru al companiei, ȋn afara Bucureştiului, care va oferi servicii de externalizare calcul salarial şi administrare personal, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Smartree se extinde în Craiova

Această mutare face parte din strategia de extindere a companiei, iar noul birou va deservi ȋntreaga regiune, dar şi o parte din noii clienţi Smartree.

Potrivit reprezentanţilor companiei, Municipiul Craiova este unul dintre punctele de interes ale momentului, care cunoaşte un grad exponenţial de extindere. Această evoluţie se datorează numeroaselor parcuri industriale, centrelor de suport şi dezvoltare software pentru aplicaţii de tip enterprise, dar şi facilităţilor de producţie din industria de automobile. De asemenea, aici se află şi unul dintre cele mai mari centre universitare din ţară. Asta ȋnseamnă un mediu de business competitiv, ȋn plină dezvoltare, care poate deservi  companii multinaţionale din zonele cele mai  diverse, cum este şi cazul clienţilor Smartree.

„Am ales Craiova ȋn urma consultării unor studii despre piaţa muncii din Romȃnia, dar şi despre posibilităţile de dezvoltare pe diverse regiuni. Am văzut o oportunitate ȋn a deschide un birou aici şi am ȋnceput să testăm piaţa. Am găsit oameni extrem de bine pregătiţi ȋn acest domeniu, care se potrivesc profilului pe care ȋl căutam şi aşa a ȋnceput totul”, a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree.

Ȋn prima fază, echipa din Craiova va fi formată dintr-un team leader şi doi sau trei specialişti, ȋnsă, ea se va mări progresiv, pe măsură ce va creşte numărul de clienţi, dar şi de  servicii oferite. Ȋnainte de ȋnceperea activităţii, noii angajaţi vor beneficia de un training intern, ȋn urma căruia se vor familiariza cu toate procedurile şi standardele de „customer care” Smartree.

Ȋn prezent, Smartree are 85 de angajaţi, ȋn centrele din Bucuresti, Piteşti şi Timişoara. Compania oferă o gamă completă de servicii precum salarizare, administrare de personal, analiză şi raportare pentru management, recrutare, muncă temporară sau consultanţă ȋn domeniu. Cei peste 180 de clienţi sunt majoritar companii multinaţionale dar printre ei se numără şi firme cu capital romȃnesc.

Smartree a fost înfiinţată în anul 2000 şi oferă o gamă completă de servicii: de la salarizare, administrare de personal, analiză şi raportare pentru management, recrutare, muncă temporară, până la consultanţă în domeniu.

La baza serviciilor Smartree stau platforme proprietare de soluţii software integrate, dedicate managementului resurselor umane. Smartree procesează 600.000 de angajaţi anual şi are peste 180 de clienţi, în majoritate companii multinaţionale, dar şi companii cu capital integral românesc. Smartree beneficiază de experienţa şi competenţele a peste 80 de specialişti în payroll, administrare de personal şi recrutare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.