Situaţia transporturilor în toată ţara. Care sunt drumurile închise

Postat la 26 ianuarie 2013 41 afişări

Traficul rutier pe DN24 Tişiţa (judeţul Vrancea) - Tecuci (judeţul Galaţi) - Bârlad (judeţul Vaslui) a fost reluat în jurul orei 13.00, cu menţiunea că în unele zone autovehiculele circulă alternativ, pe un fir, însoţite de echipaje de poliţie, a comunicat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră este încă întreruptă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, pe următoarele drumuri naţionale:

- DN22 Râmnicu Sărat - Băile (judeţul Buzău);

- DN23A Focşani - Ciorăşti (judeţul Vrancea);

- DN23B Măicăneşti - Ciorăşti (judeţul Vrancea);

- DN2N Bogza - Dumitreşti (judeţul Vrancea);

- DN11A Bârlad (judeţul Vaslui) - Podul Turcului (judeţul Bacău) - Adjud (judeţul Vrancea);

- DN24B Huşi - Albiţa (judeţul Vaslui);

- DN26 Murgeni - Blăgeşti (judeţul Vaslui);

- DN25A Hanu Conachi (judeţul Galaţi) - Năneşti (judeţul Vrancea);

- DN23 Focşani - Năneşti (judeţul Vrancea);

- DN2L Tişiţa - Satu Nou (judeţul Vrancea);

- DN24A Murgeni - Huşi (judeţul Vaslui);

- DN2F Vaslui - limita cu judeţul Bacău;

- DN24D Bârlad (judeţul Vaslui) - Vânători (judeţul Galaţi);

- DN2M Focşani - Odobeşti (judeţul Vrancea).

Traficul greu este restricţionat pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

• DN2 Obrejiţa - Tişiţa (judeţul Vrancea), restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone;

• DN23 Năneşti - Măicăneşti (judeţul Vrancea), restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone;

• DN28A Paşcani - Moţca (judeţul Iaşi), restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone;

• DN24 Crasna - Iaşi, restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

• DN24A Bârlad - Murgeni (judeţul Vaslui), restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

• DN24B Crasna - Huşi (judeţul Vaslui), restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

• DN28 Tomeşti (judeţul Iaşi) - Albiţa (judeţul Vaslui), restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să evite deplasările în zonele unde este prognozată vreme nefavorabilă, iar dacă acestea nu pot fi amânate, să se intereseze (înainte de a porni la drum) în privinţa stării suprafeţei carosabile a drumurilor şi cu privire la condiţiile meteorologice şi să îşi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă. Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, conducătorii auto trebuie să respecte indicaţiile poliţiştilor care acţionează pe toate arterele rutiere pe care există probleme cauzate de condiţiile meteorologice nefavorabile.

Porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea rămân în continuare închise atât pentru traficul naval, cât şi pentru cel fluvial.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că a acţionat pe parcursul zilei cu 325 autoutilaje şi s-au răspândit 1.422 tone de material antiderapant. CNADR roagă participanţii la trafic ca în perioada următoare să respecte cu maximă atenţie restricţiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente si să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, plase de lanţuri, lopată) etc.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi si Drumuri Naţionale din România S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/264.33.34; 021/9360.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/situatia-transporturilor-in-toata-tara-care-sunt-drumurile-inchise-10523541
10523541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.