Situaţia transporturilor: ce trenuri au fost anulate sau blocate

Postat la 11 februarie 2012 19 afişări

Au fost închise liniile ferate Ciulniţa-Călăraşi, Făurei-Buzău fir 1 şi 2, Fundulea-Săruleşti fir 1 şi 2, Ploieşti Sud-Urziceni, Titan-Olteniţa, Urziceni-Slobozia Veche, din cauza viscolului sau a vântului puternic, informează Ministerul Transporturilor.

Este restricţionată circulaţia cu automotoare, locomotive EC sau EA pe liniile ferate Adjud-Buzău, Buzău-Iaşi (prin Tecuci), Ciulniţa-Perişoru, Făurei-Tecuci, Giurgiu Nord-Grădiştea, Giurgiu Nord-Videle, Tecuci-Lieşti, Tecuci-Mărăşeşti, Urziceni-Făurei.

Mai multe zeci de trenuri care ar fi trebuit să plece azi-noapte sau dimineaţa au fost blocate, în general pe rute care leagă Muntenia de Moldova, cu plecare din oraşe de pe raza judeţelor Buzău, Prahova, Brăila, Ialomiţa, Galaţi, Călăraşi, Giurgiu, Vrancea, Prahova, Constanta, Iasi.

Nu sunt întârzieri semnificative de trenuri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/situatia-transporturilor-ce-trenuri-au-fost-anulate-sau-blocate-9226566
9226566
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.