Sindromul bateriei descărcate. 90% din oameni suferă de această anxietate

Postat la 02 iunie 2016 227 afişări

Sindromul bateriei descărcate. 90% din oameni suferă de această anxietate

Majoritatea oamenilor se panichează când văd că telefonul se va descărca curând. LG a denumit această condiţie "anxietatea bateriei descărcate" şi, conform datelor, aproape 9 din 10 persoane suferă de frica de a rămâne ”fără baterie la telefon", scrie Daily Mail.

Compania a realizat un sondaj la care au răspuns  peste de 2.000 de utilizatori de smartphone-uri din Statele Unite ale Americii.

Când le-a fost propus să aleagă între sala de sport sau încărcarea smartphone-ului lor, unul din trei oameni au ales să renunţe la sala de sport, în rândul tinerilor acest procent creşte la 42%.

Dacă telefonul este pe "moarte" 32% au spus că vor renunţa la absolut tot şi se vor întoarce acasă să-şi încarce telefonul.

60% dintre respondenţi dau vina pe telefonul descărcat când nu vorbesc cu membrii familiei, cu prietenii sau cu colegii de muncă.

De asemenea, studiul a constatat că 41% din oameni se tem cel mai mult de apelurile pierdute atunci când se confruntă cu o baterie descărcată.

Când mai au doar câteva procende de energie la telefon, jumătate dintre utilizatori vor scrie un SMS în ultima clipă, iar 35% vor folosi ultimele momente pentru a efectua un apel telefonic.

Iar aproape 46% dintre oameni spun că se simt jenaţi să ceară unui străin să folosească încărcătorul lor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sindromul-bateriei-descarcate-90-din-oameni-sufera-de-aceasta-anxietate-15411715
15411715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.