Simona Halep revine pe teren! Răsturnare de situaţie în scandalul de dopaj. Românca poate juca tenis

Autor: Rafael Hekman Postat la 20 iulie 2023 847 afişări

Simona Halep revine pe teren! Răsturnare de situaţie în scandalul de dopaj. Românca poate juca tenis

Simona Halep a apărut pe lista de înscrieri publicată de organizatorii US Open 2023, deşi este încă suspendată provizoriu, la puţin timp după evenimentul de anul trecut. După două probe, i-au fost găsite substanţe interzise, ceea ce a dus la suspendarea automată din circuitul WTA.

Simona Halep a promis că va lupta pentru a-şi reabilita numele şi a pornit o luptă lungă pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Demersurile continuă, după ce audierile sale au fost amânate de mai multe ori, ceea ce a dus la o ieşire publică a româncei, în care a declarat că întregul proces este o vânătoare de vrăjitoare. Recent au apărut ştiri despre audierile care au avut loc în cele din urmă şi se pare că urmează o decizie a forurilor abilitate.

Mulţi profesionişti din comunitatea tenismenilor au garantat pentru Halep şi pentru abordarea ei în tenis, deşi lucrurile s-au complicat şi mai mult atunci când a fost acuzată de o altă infracţiune după ce paşaportul ei biologic a prezentat unele nereguli. A fost un deznodământ teribil pentru Halep, multe voci sugerând că acesta ar putea fi sfârşitul carierei sale în tenis.

Veştile recente indică un rezultat pozitiv, deoarece Halep a postat miercuri pe reţelele de socializare, apărând atrenându-se pe un teren de tenis, ceea ce a provocat rumoare în comunitatea tenismenilor

Tot miercuri, numele ei a apărut neaşteptat pe lista de înscrieri la US Open 2023, deşi luni nu era încă acolo. Alături de numele ei, organizatorii au marcat cu o stea statutul ei de jucătoare suspendată.

Toate aceste mişcări îi fac pe fani să spere că în curând vor apărea veşti despre o posibilă revenire a ei.

Prezenţa ei pe lista de înscrieri şi faptul că se antrenează sugerează posibilitatea ca audierile să fi decurs în favoarea ei.

O eventuală veste pozitivă pentru Simona Halep ar putea face ca ea să nu iasă din clasamentul WTA, absenţa de la ultimul turneu la care a participat anul trecut însemnând totodatăcă ea va pierde toate punctele de clasament.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
us open,
suspendare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.