Cum arată hotelul de patru stele cumpărat de Simona Halep cu două milioane de euro - FOTO

Postat la 20 septembrie 2017 2924 afişări

Compania care a vândut Pensiunea Drachenhaus din Poiana Braşov tenismenei Simona Halep se pregăteşte să facă investiţii în turism pe litoral.

„Vrem să ne extindem pe litoral. În Braşov avem cinci hoteluri pe care le administrăm, dintre care unele sunt în proprietatea noastră”, ne-a declarat Edomer Toth, asociat în cadrul Solar Business Project, companie de management hotelier şi care deţine şi ştrandul Natura Parc din Chichiş, judeţul Covasna.

 

„Negocierile cu Simona Halep au durat o săptămână şi nu au vizat decât pensiunea din Poiana Braşov care are un grad de ocupare de 80%. Suma la care am bătut palma nu vreau să o fac publică, dar este mai mică de valoarea de două milioane de euro care s-a vehiculat în ultimele zile. Este decizia familiei Halep dacă o comunică sau nu. În tranzacţie nu intră, însă, şi hotelul din Braşov. Pensiunea a intrat în proprietatea noastră în luna ianuarie a acestui an, iar familia Halep şi-a dorit practic această proprietate. Nu vorbim de o preluare, deoarece administrarea hotelului o vom face tot noi, ci mai mult de un plasament financiar, Simonei revenindu-i o redevenţă lunară, mai mare decât dobânzile care i-ar fi revenit în cazul unui depozit bancar”, a mai explicat Toth.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.