Şi-a luat AJUTORUL SOCIAL şi-a plecat în vacanţă la Paris! Cine este asistatul social de cinci stele care susţine că ”Nici nu pot să mă închei la şirete!”

Postat la 11 martie 2018 670 afişări

Şi-a luat AJUTORUL SOCIAL şi-a plecat în vacanţă la Paris! Cine este asistatul social de cinci stele care susţine că ”Nici nu pot să mă închei la şirete!”

Din cei 300 de asistaţi social câţi sunt în Târgovişte, 270 au căzut în depresie! Au şi adeverinţe medicale care le atestă această boală - exact lucrul de care au nevoie pentru a fi siguri că nu sunt trimişi la muncă. 

Primarul din Târgovişte, Daniel Cristian Stan, a sesizat Colegiul Medicilor, Casa de Sănătate şi Poliţia, ca să afle cum s-a răspândit această groaznică epidemie de... depresie! Edilul e hotărât să-i lase fără bani pe oameni, dacă se stabileşte că sunt sănătoşi, dar fără chef de muncă, informează Kanal D.

”Am adeverinţă, sunt bolnav, vai de capul meu! Nu pot nici să mă aplec, să mă închei la şirete!”, spune un bărbat de nici 40 de ani, care primeşte ajutor social.

”Păi dacă-mi vine sânge pe nas? Am tensiune, cum să muncesc?”, a spus o femeie în vârstă de 52 de ani.

Situaţia e uşor diferită în Argeş. Aici, asistaţii iau ajutorul de la stat, apoi pleacă în vacanţe. Este şi cazul unui bărbat care a mers la Paris în concediu de... odihnă! Nici nu s-a străduit să ascundă acest lucru.

Ba chiar s-a fotografiat şi s-a lăudat pe Facebook cu excursiile făcute. Şi nu este singurul caz.

Dorel Tănăsescu, primarul din Bugheta de Jos, a povestit că bărbatul în cauză a venit într-o dimineaţă la primărie, s-a asigurat de bani, iar după-amiază era în avion şi-şi făcea selfie. Lângă el se aflau şi cumnatul acestuia şi soţia, şi ei asistaţi social.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.