Halep revine în circuit cu VICTORIE. Prima reacţie a Simonei după ce a câştigat partida

Autor: Denis Şchiopu Postat la 10 martie 2018 154 afişări

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o pe jucătoarea cehă Kristyna Pliskova, numărul 77 WTA, scor 6-4, 6-4.

Halep, care nu a fost nevoită să joace în runda inaugurală, a obţinut calificarea în turul al treilea la capătul unui meci care a durat o oră şi 15 minute, reuşind să concretizeze prima minge de meci de care a avut parte. De-a lungul întâlnirii, au avut loc nu mai puţin de zece break-uri, şase dintre ele reuşite de Simona Halep şi patru de către cehoaică.

În turul următor, Halep o întâlneşte pe învingătoarea dintre jucătoarea americană Caroline Dolehide, locul 165 WTA, şi slovaca Dominika Cibulkova, numărul 30 mondial.

Simona Halep, care a ajuns doar până în turul trei la ediţia de anul trecut, şi-a asigurat, astfel, un cec în valoare de 47.170 de dolari şi 65 de puncte WTA. În vârstă de 26 de ani, Halep a câştigat turneul de la Indian Wells în 2015.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HALEP,
PLISKOVA,
INDIAN WELLS

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.