Apariţie-surpriză la Congresul PSD. Iubita lui Liviu Dragnea a fost astăzi în primul rând, la Sala Palatului, alături de liderii din partid

Postat la 10 martie 2018 556 afişări

Iubita lui Liviu Dragnea a fost astăzi în primul rând, la Sala Palatului, alături de liderii PSD reuniţi în Congres Extraordinar.

Apariţie-surpriză la Congresul PSD. Iubita lui Liviu Dragnea a fost astăzi în primul rând, la Sala Palatului, alături de liderii din partid

Tânăra a venit chiar de la început la eveniment, ocupându-şi locul în primul rând din sală, între primarul Capitalei. Gabriela Firea, şi ministrul de Interne Carmen Dan.

”Iubesc o fată care este blondă”, a recunoscut anul trecut, în vară, Liviu Dragnea.

Şeful PSD a fost întrebat, la începutul acestui an într-un interviu difuzat de Antena 3, despre ipoteza pe care a lansat-o anterior privind nunta şi dacă anul 2018 i-ar putea aduce o nuntă, el răspunzând că este posibil.

"E posibil", a răspuns Dragnea, evitând să dea detalii, scrie gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.