Serghei Lavrov: Rusia nu intervine în treburile interne ale altor state

Postat la 16 februarie 2017 65 afişări

Rusia nu intervine în treburile interne ale altor state, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, după ce a fost întrebat în legătură cu demisia consilierului preşedintelui SUA pentru securitate naţională, Michael Flynn, relatează agenţia de ştiri Reuters.

Serghei Lavrov: Rusia nu intervine în treburile interne ale altor state

"Ar trebui să ştiţi că noi nu intervenim în treburile interne ale altor ţări", a declarat Lavrov înaintea întâlnirii cu omologul său american, Rex Tillerson.

Lavrov a făcut această afirmaţie la câteva zile după ce consilierul preşedintelui SUA pentru securitate naţională, Michael Flynn, a fost forţat să-şi dea demisia pe fondul unui scandal generat de discuţia pe care ar fi avut-o cu ambasadorul rus pe tema sancţiunilor americane înaintea învestirii lui Donald Trump.

Ministrul rus a mai declarat că cele două state au "o mulţime de chestiuni" de discutat.

Reuniunea bilaterală între şefii diplomaţiei din Rusia şi Statele Unite a avut loc cu ocazia renuniunii miniştrilor de Externe ai statelor G20 care a fost organizată la Bonn.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.