Şeicii de la PSG au încercat să-l "cumpere" pe Cavani cu un milion de euro după scandalul cu Neymar

Postat la 25 septembrie 2017 450 afişări

Presa din Franţa scrie astăzi despre un scenariu greu de imaginat la PSG. Oficialii clublui i-au oferit lui Edison Cavani o sumă consistentă de bani pentru a-l lăsa pe Neymar primul pe lista executanţilor penalty-urilor, dar atacantul ar fi refuzat.

Şeicii de la PSG au încercat să-l "cumpere" pe Cavani cu un milion de euro după scandalul cu Neymar

Într-o încercare de a detensiona situaţia de la PSG, Nasser Al-Khelaifi l-ar fi abordat pe Cavani şi i-ar fi promis 1 milion de pentru a-l lăsa pe Neymar să execute loviturile de pedeapsă. În partida din Ligue 1, dintre PSG şi Lyon, scor 2-0, s-a iscat un adevărat scandal între Neymar şi Cavani. Brazilianul a reuşit să-l fenteze pe atacant la o lovitură liberă, ca mai apoi cei doi să se lupte şi pentru un penalty ratat în cele din urmă de Cavani.

Cavani a înscris de 95 de ori, în 140 de meciuri de la venirea sa la PSG în 2013, iar în acest sezon are o clauză care-i permite să pună mâna pe un milion de euro în cazul în care la finalul sezonului va fi golgheterul echipei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.