Şeful Secretariatului General al Guvernului, audiat la DNA

Postat la 14 iulie 2014 23 afişări

Şeful Secretariatului General al Guvernului, Ion Moraru, este audiat luni la DNA, în dosarul deschis în urma sesizării Corpului de control al Guvernului, privind închirierea şi extinderea de licenţe pentru şcoli, pentru care s-au plătit aproximativ nouă milioane de euro.

Şeful Secretariatului General al Guvernului, audiat la DNA

 Potrivit unor surse judiciare, Ion Moraru a mers la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a duce mai multe documente în dosar.

Ion Moraru a fost şi în 10 iulie la Direcţia Naţională Anticorupţie, el declarând atunci că a fost chemat pentru a fi audiat ca martor.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat atunci, după audierea lui Ion Moraru, că procurorii Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări în cauza penală constituită ca urmare a sesizării Corpului de Control al Primului-ministru din 21 mai 2013.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-secretariatului-general-al-guvernului-audiat-la-dna-12932703
12932703
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.