Cum să monetizezi un hobby de-a dreptul trăsnit (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 13 iulie 2014 341 afişări

Obiecte fără valoare numai bune de aruncat, micile bucăţi de hârtie folosite de clienţii care încearcă pixuri sau stilouri în magazinele de papetărie i-au atras atenţia unui japonez, care s-a hotărât să le colecţioneze, scrie The Telegraph.

Colecţionarul a reuşit să facă rost de mai mult de 20.000 de astfel de hârtiuţe din diverse colţuri ale lumii în cei şapte ani de când şi-a descoperit pasiunea, iar în prezent o parte dintre acestea fac obiectul unei expoziţii în ţara sa natală şi vor fi cuprinse şi într-o carte ce va fi lansată.

Studiind hârtiuţele din colecţia sa, Terai a observat şi anumite tipare corespunzătoare zonelor culturale de unde provin. Indienii preferă spre exemplu, să încerce instrumentele de scris înşirând formule matematice, iar africanii trasând linii ferme.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-sa-monetizezi-un-hobby-de-a-dreptul-trasnit-galerie-foto-12932024
12932024
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.