Şeful CJ Prahova şi fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, audiaţi la DNA

Postat la 11 februarie 2014 28 afişări

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, şi fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, sunt audiaţi, marţi, la DNA Ploieşti, în dosarul în care este arestat, pentru trafic de influenţă, Răzvan Alexe, cunoscut drept un apropiat al conducerii PSD Prahova.

Şeful CJ Prahova şi fiul acestuia, deputatul PSD Vlad Cosma, audiaţi la DNA

 Procurorii DNA - Serviciul teritorial Ploieşti îi audiază, la ora transmiterii acestei ştiri, pe preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma şi pe fiul acestuia, Vlad Alexandru Cosma, a declarat corespondentului MEDIAFAX  şeful DNA Ploieşti, procurorul Gabriel Lucian Onea.

El a menţionat că nu poate da detalii despre calitatea în care cei doi au fost chemaţi la audieri la sediul DNA Ploieşti şi nici despre dosarul în care au loc audierile.

Surse judiciare spun că audierile au loc în dosarul în care este arestat preventiv Răzvan Alexe, denunţat pentru trafic de influenţă de către un om de afaceri care are contracte cu CJ Prahova. Alexe este cunoscut drept un apropiat al conducerii CJ Prahova şi ca prieten al deputatului Vlad Cosma.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-cj-prahova-si-fiul-acestuia-deputatul-psd-vlad-cosma-audiati-la-dna-12061558
12061558
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.