Şeful BlackBerry reorganizează compania şi spune că "poate salva pacientul"

Postat la 30 mai 2014 41 afişări

Directorul general al BlackBerry, John Chen, care a preluat conducerea companiei în noiembrie 2013, consideră că şansele de redresare a producătorului de smartphone-uri au crescut de la 50% la 80%, relatează Bloomberg.

Şeful BlackBerry reorganizează compania şi spune că "poate salva pacientul"

 "Avem multe probleme, dar pacientul nu este mort. Sunt destul de sigur că îl putem salva", a afirmat Chen la o conferinţă în Rancho Palos Verdes, California.

Chen lucrează la reorientarea atenţiei companiei cu sediul central în Waterloo, Ontario, de la smartphone-uri la date pentru dispozitive mobile şi servicii de securitate. De la venirea sa la conducere, BlackBerry s-a concentrat pe conectatea la Internet a unor dispozitive precum monitoarele cardiace şi până la automobile, serviciile mobile trecând dincolo de telefoane şi tablete.

În primele luni de activitate, Chen a deschis soft-ul telefoanelor BlackBerry pentru sistemele mobile de management, s-a asociat cu dezvoltatori de tehnologie pentru sectorul medical şi a angajat contractori pentru fabricarea unora din telefoanele companiei, în vederea extinderii opţiunilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-blackberry-reorganizeaza-compania-si-spune-ca-poate-salva-pacientul-12667439
12667439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.