Roşca (PNL): Parlamentarii nemulţumiţi au fost pentru fuziune, condiţia e să nu renunţăm la PNL - AUDIO

Postat la 30 mai 2014 23 afişări

Liderul PNL Prahova, Mircea Roşca, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că parlamentarii liberali de Prahova nemulţumiţi au votat, la Delegaţia Permanentă, pentru ideea fuziunii cu PDL, menţionând că s-a stabilit că nu se va renunţa la sigla, identitatea şi denumirea PNL.

Roşca (PNL): Parlamentarii nemulţumiţi au fost pentru fuziune, condiţia e să nu renunţăm la PNL - AUDIO

Mircea Roşca a declarat că parlamentarii PNL din Prahova care au contestat ideea fuziunii cu PDL au abordat "o temă falsă". "Parlamentarii au ieşit pe o temă falsă din punctul meu de vedere, anunţând că nu sunt de acord cu fuziunea PNL cu PDL. Or, este falsă din mai multe puncte de vede. O dată, că Biroul Politic Naţional şi mai ales în Delegaţia Permanentă din care parlamentarii de Prahova fac parte s-a dat un vot de începere a negocierilor cu PDL, în perspectiva alianţei sau fuziunii. În Delegaţia Permanentă s-a stabilit că nu se va renunţa – a fost un vot de principiu – să nu se renunţe la sigla şi la identitatea partidului, denumirea partidului. Şi că ar fi poate mai benefică pentru PNL, pentru dreapta şi victoria în alegeri să se întâmple o fuziune decât o alianţă (...) Este o temă falsă, pentru că ei fost în această delegaţie permanentă, cu excepţia unui dacă nu mă înşel, au votat pentru, şi nu s-a pus problema până acuma care sunt criterii, în ce condiţii, cum", a declarat Roşca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rosca-pnl-parlamentarii-nemultumiti-au-fost-pentru-fuziune-conditia-e-sa-nu-renuntam-la-pnl-audio-12666643
12666643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.