Nigel Farage: Am o problemă uriaşă cu România

Postat la 29 mai 2014 84 afişări

Liderul UKIP Nigel Farage a declarat joi că are o "problemă uriaşă" cu România, alimentând acuzaţii de rasism adresate formaţiunii eurofobe pe care o conduce, relatează postul CNBC în pagina electronică.

Nigel Farage: Am o problemă uriaşă cu România

 "Nu am probleme cu românii. Am o problemă uriaşă cu România", a declarat pentru CNBC Farage, care militează ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană (UE).

Partidul Independenţei Regatului Unit (UKIP) a obţinut victoria în urma alegerilor europene, cu scorul de 27.5%, învingând cele trei partide tradiţionale britanice - conservatorii, laburiştii şi liberal-democraţii. Formaţiunea şi-a centrat campania împotriva imigraţiei, subliniind asupra numărului mare de imigranţi din Europa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nigel-farage-am-o-problema-uriasa-cu-romania-12663281
12663281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.