Seenow lansează o aplicaţie pentru Windows 8

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 08 februarie 2013 36 afişări

Compania românească Direct One, care oferă pe piaţa locală serviciul de video on demand Seenow pe computere, TV-uri inteligente, smartphone-uri şi tablete, a lansat o aplicaţie pentru PC-uri compatibilă cu sistemul de operare Windows 8.

Seenow lansează o aplicaţie pentru Windows 8

Compania românească Direct One, care oferă pe piaţa locală serviciul de video on demand Seenow pe computere, TV-uri inteligente, smartphone-uri şi tablete, a lansat o aplicaţie pentru PC-uri compatibilă cu sistemul de operare Windows 8. "Numărul de terminale pe care aplicaţia Seenow este instalată în acest moment a depăşit 120.000 de unităţi şi ne aşteptăm ca cea mai mare creştere a bazei de utilizatori să fie în ecosistemul Microsoft", a declarat Cătălin Clemente, director marketing şi vânzări al Direct One. El a adăugat că firma va lansa în perioada următoare şi o aplicaţie pentru terminale cu Windows Phone 8. Direct One a lansat recent serviciul Seenow şi pe pieţele din Grecia şi Cipru, printr-un parteneriat cu Samsung.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Seenow,
aplicaţie,
Windows 8
/actualitate/seenow-lanseaza-o-aplicatie-pentru-windows-8-10551288
10551288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.