Se strică vremea: Meteorologii anunţă că temperaturile scad în toată ţara până la sfârşitul lunii

Postat la 18 martie 2019 36 afişări

Vremea se va răci semnificativ în toată ţara, începând de marţi, până la sfârşitul lunii martie, când sunt aşteptate temperaturi maxime ce vor varia între 8 şi 12 grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. În unele regiuni sunt aşteptate şi precipitaţii slabe cantitativ.

Se strică vremea: Meteorologii anunţă că temperaturile scad în toată ţara până la sfârşitul lunii

În Banat, vremea se va răci până în 21 martie, astfel că temperaturile maxime se vor situa în medie între 10 şi 14 grade. În intervalul 21 – 23 martie valorile termice vor creşte din nou, cu medii ce vor ajunge la 13 -15 grade, apoi vor scădea spre 9 -11 grade, fără variaţii semnificative. Şi în Crişana vremea se va răci semnificativ în intervalul 19 – 21 martie, când media regională a maximelor va fi în jur de 10 grade. Până în data de 23 martie se va încălzi, spre valori medii de 12 – 14 grade, apoi se va răci din nou şi temperatura nu va mai avea variaţii notabile.

 

Şi în Transilvania, valorile termice vor marca o scădere accentuată în primele zile, de la maxime în medie de 20 de grade, la valori în jur de 8 grade. În intervalul 20 – 23 martie se va mai încălzi, spre maxime de 10 - 11 grade, iar în a doua săptămână vor fi variaţii uşoare între 6 şi 10 grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM)

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
temperaturi,
scadere,
anunt,
meteorologi,
grade

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.