Primăvara protestelor în Balcani. Albania, Serbia şi Muntenegru – în fruntea „plutonului”. Violenţe la Tirana

Autor: Liviu Stan Postat la 17 martie 2019 37 afişări

O nouă rundă de proteste, sâmbătă, în capitalele Albaniei, Serbiei şi Muntenegrului.

La Tirana, forţele de ordine au folosit, sâmbătă, gaze lacrimogene şi tunuri cu apă împotriva manifestanţilor care încercau să pătrundă în clădirea Legislativului, potrivit Klan TV.

Noul protest din capitala albaneză a fost organizat tot de opoziţie, care cere demisia premierului socialist Edi Rama. Liderul Partidului Democratic, locomotiva opoziţiei, Lulzim Basha îl acuză pe şeful Executivului de legături cu crima organizată şi de fraude electorale.

„În fiecare zi şi în fiecare noapte vor exista acţiuni din partea cetăţenilor, proteste, rezistenţă. Nu ar trebui să întoarcem celălalt obraz atunci când bandiţii de stat ne lovesc”, a strigat Basha într-o portavoce către suporterii săi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.