Exponatele nu sunt ceea ce par a fi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 17 martie 2019 36 afişări

Un fagure, o bucată dintr-o cămaşă de zale şi o centură cu diamante.

Exponatele nu sunt ceea ce par a fi

Trei dintre lucrările incluse într-o expoziţie a artistului american Tim Hawkinson îi joacă feste vizitatorului, deoarece niciuna din ele nu este ceea ce pare a fi. Fagurele, prezentat cu titlul de Sock Drawer (sertarul cu şosete), scrie LA Times, este de fapt format din sute de mici fotografii ale interiorului unei şosete, suprapuse apoi pe un fundal negru, ce par să conducă privitorul spre o altă dimensiune.

Bucata de cămaşă de zale, intitulată Invisibility Cloak (mantia care te face invizibil), este de fapt o ţesătură din poliester metalizat, în timp ce centura cu diamante Diamonds (Belt) nu e decât o centură confecţionată dintr-o combinaţie de cofraje de ouă şi plastic. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.