Se anunţă vreme mai caldă decât în mod normal. Prognoză până pe 16 octombrie

Autor: Andreea Tobias Postat la 15 septembrie 2023 34 afişări

Prognoză meteo pe următoarele 4 săptămâni. Temperaturile vor fi mai ridicate faţă de normalul perioadei. Va ploua puţin, mai ales în sud şi sud-vest.

Se anunţă vreme mai caldă decât în mod normal. Prognoză până pe 16 octombrie

ANM a actualizat, vineri, prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 18 - 25 septembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în extremitatea de nord-est şi de vest a ţării. Cu excepţia extremităţii de nord-vest a ţării, unde regimul pluviometric va fi local excedentar, canţităţile de precipitaţii vor fi deficitare, mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice

Săptămâna 25 septembrie - 2 octombrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă spre deficit în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice şi sud-vestice.

Săptămâna 2 - 9 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 9 - 16 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
prognoză,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.