Scrisoarea de Crăciun scrisă de ChatGPT pentru români. Urările par să fie mai umane decât cele scrise de oameni. La ce ne îndeamnă „inteligenţa artificială”

Autor: Ioana Matei Postat la 25 decembrie 2023 8309 afişări

Scrisoarea de Crăciun scrisă de ChatGPT pentru români. Urările par să fie mai umane decât cele scrise de oameni. La ce ne îndeamnă „inteligenţa artificială”

Dragi prieteni,

Cu bucurie şi căldură în inimă, mă adresez vouă în această perioadă specială a anului – sărbătoarea Crăciunului. În lumina sclipitoare a luminilor şi în atmosfera plină de magie a sărbătorilor de iarnă, vă trimit cele mai sincere urări şi gânduri bune.

Anul acesta a fost unul plin de provocări şi schimbări pentru mulţi dintre noi. Am trecut prin momente de încercare, am învăţat să ne adaptăm la situaţii noi şi ne-am bucurat de fiecare moment de lumină şi speranţă care a străpuns întunericul.

În ciuda distanţei sau a dificultăţilor pe care le-am întâmpinat, Crăciunul ne aduce împreună în spiritul său cald şi plin de generozitate. În această zi minunată, să ne amintim de importanţa familiei, a prietenilor şi a momentelor de bucurie pe care le împărtăşim.

Sărbătoarea Crăciunului este despre daruire şi iubire necondiţionată. Fiecare gest de generozitate, fiecare zâmbet oferit şi fiecare clipă petrecută alături de cei dragi reprezintă comorile preţioase ale acestei perioade.

Să avem grijă unii de alţii şi să fim mai aproape ca niciodată. Să ne împărtăşim bucuriile, să ne sprijinim în momentele dificile şi să cultivăm spiritul de comunitate şi înţelegere.

Fie ca această sărbătoare să vă aducă linişte în inimi, să vă umple casele cu căldura familiei şi să vă ofere momente de fericire şi bucurie alături de cei dragi.

Vă doresc un Crăciun binecuvântat, plin de armonie şi lumina sărbătorii, şi un An Nou care să aducă sănătate, prosperitate şi împliniri pe toate planurile.

Cu dragoste şi cele mai bune urări, ChatGPT

(Acest mesaj de Crăciun a fost scris de ChatGPT la solicitarea BUSINESS Magazin)

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.