Schimbări URIAŞE la Volkswagen. Gigantul german vrea să SCHIMBE cel mai important lucru de la maşini. Toţi proprietarii trebuie să vadă asta

Postat la 17 aprilie 2018 218 afişări

Volkswagen plănuieşte să schimbe logo-ul companiei pentru prima dată în ultimii şase ani, încât se pregăteşte pentru era maşinilor electrice şi încearcă să şteargă din conştiinţa colectivă scandalul emisiilor – celebrul Dieselgate – care a distrus imaginea companiei, potrivit Bloomberg.

Schimbări URIAŞE la Volkswagen. Gigantul german vrea să SCHIMBE cel mai important lucru de la maşini. Toţi proprietarii trebuie să vadă asta

Noul logo va fi prezentat anul viitor, când producătorul german se pregăteşte să ia cu asalt piaţa maşinilor electrice, lansând o serie întreagă de modele, a transmis Jochen Sengpiehl, directorul de brand al companiei. Pentru a se potrivi prezentului, sigla va trebui să arate bine atât pe maşini cât şi pe ecranul unui smartphone, a transmis acesta.

 

Emblema VW, modificată ultima dată în 2012, s-a schimbat doar modest după al Doilea Război Mondial, când producătorul auto a renăscut.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.