SCHIMBĂRI la Microsoft: Compania îl va numi CEO pe şeful diviziei de business şi cloud. Bill Gates ar putea fi înlocuit

Postat la 31 ianuarie 2014 63 afişări

Microsoft se pregăteşte să-l numească CEO pe Satya Nadella, directorul diviziei de servicii enterprise şi cloud, iar board-ul companiei discută de asemenea înlocuirea lui Bill Gates din funcţia de preşedinte, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei.

SCHIMBĂRI la Microsoft: Compania îl va numi CEO pe şeful diviziei de business şi cloud. Bill Gates ar putea fi înlocuit

 Chiar dacă Gates se va retrage din poziţia de preşedinte, cofondatorul Microsoft s-ar putea implica mai mult în operaţiunile companiei, în special în zone care ţin de dezvoltarea de produse, potrivit surselor citate de Bloomberg.

Directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, a anunţat în luna august că se va retrage în termen de 12 luni.

Nadella a devenit între timp unul dintre candidaţii cu cele mai mari şanse să preia funcţia de CEO, potrivit informaţiilor apărute în presă.

Schimbarea conducerii are loc într-un moment de cotitură în istoria Microsoft, compania traversând o perioadă de tranziţie către hardware şi servicii online.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/schimbari-la-microsoft-compania-il-va-numi-ceo-pe-seful-diviziei-de-business-si-cloud-bill-gates-ar-putea-fi-inlocuit-11996478
11996478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.