Schimbări în structura de management a iQuest. Compania aduce încă un CEO şi numeşte un nou CFO

Autor: Anca Barbulescu Postat la 22 ianuarie 2013 35 afişări

iQuest, companie specializată îndezvoltarea de soluţii şi servicii sofware personalizate, l-a numit pe Thomas Wittig în poziţia de co-Chief Executive Officer (co-CEO) şi pe Thierry Malbrancke în funcţia de Chief Financial Officer (CFO).

Thomas Wittig deţine o experienţă de peste 22 de ani în industria de software şi servicii IT. Înainte de numirea în cadrul iQuest, Wittig a deţinut funcţii de conducere în cadrul unor companii prestigioase precum Microsoft Corporation sau SAP AG, după care a condus companii din domeniul infrastructurii, soluţiilor de business sau software as a service (SaaS).Thierry Malbrancke a deţinut anterior poziţii de senior executiv în cadrul Nestlé în Franţa, Ungaria şi Germania timp de 35 de ani, una dintre ele fiind cea de CFO la Nestlé Ungaria."În plus faţă de creşterea organică a companiei, ne-am asumat o strategie de specializare pe anumite industrii şi domenii cheie, precum şi extinderea pe alte pieţe din Europa de Vest şi Statele Unite. Extinderea echipei noastre executive va fi un ingredient important pentru a transforma această strategie în realitate", a declarat Cornelius Brody, fondator şi CEO al grupului iQuest.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
iquest,
ceo,
cfo
/actualitate/schimbari-in-structura-de-management-a-iquest-compania-aduce-inca-un-ceo-si-numeste-un-nou-cfo-10515447
10515447
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.