Schimbări în conducerea companiei Go Travel - SunMedair Group

Autor: Andra Stroe Postat la 05 martie 2019 476 afişări

Go Travel - SunMedair Group anunţă numirea lui Remus Vişan în funcţia de director general al companiei. Schimbarea are ca scop transformarea Go Travel în cea mai mare companie de turism din România, potrivit reprezentanţilor acesteia.

Schimbări în conducerea companiei Go Travel - SunMedair Group

În ultimii ani, Go Travel a investit puternic în tehnologie, de la soluţii ERP, unelte tip Self-Booking pentru rezervarea de servicii turistice complete, până la creşterea capacităţii de retail şi a prezenţei noastre online. Scopul şi strategia companiei de-a lungul anilor a fost transformarea Go Travel dintr-o agenţie de turism convenţională într-o companie de tehnologie de ultimă oră, spun reprezentanţii companiei. În ultimii trei ani, Go Travel a evoluat de la o cifră de afaceri de 14 milioane de euro, în 2016, la 23 de milioane de euro, în 2018. Pentru anul acesta, noua echipă de conducere preconizează o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro, datorată conturilor de corporaţii importante intrate recent în portofoliul companiei.

Cu peste 20 de ani experienţă în industria turismului, Remus Vişan şi-a început cariera cu Millennium Corporate Travel, continuând cu dezvoltarea Paravion de la o agenţie locală, 100% online, într-o companie competitivă la nivel european şi cea mai mare din România. În 2015 şi 2016, Remus Vişan a fost vicepreşedinte al ANAT şi preşedinte interimar al ANAT. În anul 2017, s-a alăturat echipei Memento Group Holding BV, gestionând activitatea online şi de transport a tuturor companiilor din Grup. Grupul Memento, fondat de Christian Tour, cu sediul în Amsterdam, este format din 9 companii europene (România, Marea Britanie, Turcia, Spania, Moldova, Grecia, Polonia, Ungaria şi Serbia).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
director general,
functie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.