Scandia se extinde la nivel internaţional prin achiziţia unei companii din Spania

Postat la 04 aprilie 2018 108 afişări

Producătorul de conserve Scandia a achiziţionat Thenaisie Provote, o companie spaniolă specializată în produse din peşte şi fructe de mare, cu scopul de a-şi consolida afacerea pe piaţa conservelor de peşte din România şi extinderea pe pieţele internaţionale.

Scandia se extinde la nivel internaţional prin achiziţia unei companii din Spania

În urmă cu două săptămâni, Scandia Food a achiziţionat Thenaisie Provote, o companie din Galicia, Spania, specializată în producţia şi distribuţia de produse din peşte şi fructe de mare. „Tranzacţia marchează o etapă importantă în istoria de peste 90 ani a companiei, fiind prima achiziţie în afară graniţelor ţării. În plus, această achiziţie nu face decât să întărească viziunea companiei şi anume, aceea de a deveni cea mai mare companie românească de produse alimentare la nivel naţional şi un reputat lider în nutriţie şi stil de viaţă echilibrat la nivel European”, precizează reprezentanţii companiei în comunicat.

Potrivit acestora, preluarea companiei spaniole de către Scandia Food va duce la o extindere a portofoliului de produse şi a expertizei pe piaţa de conserve pentru compania românească.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.