Scandalul vamilor - Averile liderilor sindicali, verificate dupa acuzatiile de coruptie

Postat la 16 februarie 2011 14 afişări

Averile liderilor sindicali au intrat in atentia inspectorilor de integritate, in urma declaratiilor publice facute de fostul vames Marius Ungureanu referitoare la faptul ca liderul Aliantei "Sed Lex", Vasile Marica, ar fi perceput mita pentru a promova si mentine unii angajati in vami.

Agentia Nationala de Integritate a informat, potrivit posturilor de televiziune, ca 15 lideri sindicali sunt vizati in verificarile sale. Pe lista ANI figureaza Vasile Marica, Bogdan Hossu, Marius Nistor, Ion Popescu, Anton Hadar, Gheorghe Isvoranu, Vasile Lincu, Ion Albu, Liviu Luca, Marius Petcu, Dumitru Costin. Fostul vames Marius Ungureanu a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa organizata de Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", ca liderul Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetare "Sed Lex", Vasile Marica, a luat mita de la angajati din vami pentru a interveni in promovarea si mentinerea lor in functii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
sindicate,
vama,
Marica
/actualitate/scandalul-vamilor-averile-liderilor-sindicali-verificate-dupa-acuzatiile-de-coruptie-7988999
7988999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.