Scandal de corupţie la nivel înalt în Ucraina. Ancheta îl vizează pe preşedintele Parlamentului

Postat la 07 mai 2019 41 afişări

Oficiul naţional anti-corupţie din Ucraina (NABU) a demarat o anchetă împotriva preşedintelui Parlamentului ucrainean, Andriy Parubiy, acesta fiind suspectat pentru deturnare de fonduri din bugetul de stat, relatează site-ul agenţiei Unian.

Scandal de corupţie la nivel înalt în Ucraina. Ancheta îl vizează pe preşedintele Parlamentului

„La 10 aprilie 2019, o persoană autorizată din cadrul NABU, în conformitate cu decizia unui judecător din cadrul tribunalului districtual Solomyansky, din Kiev, a înregistrat cazul în Registrul de Stat pentru investigaţii preliminare, în urma unor dovezi de infracţiuni conform părţii întâi a Articolului 364 şi a Articolului 210 din Codul Penal al Ucrainei", a informat serviciul de presă al NABU.

 

Preşedintele Parlamentului mai este investigat pentru abuz de putere, deturnare de fonduri şi acordarea unor împrumuturi din banii de fonduri.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ucraina,
parlament,
presedinte,
ancheta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.