BREAKING Guvernul va da OUG pe modificare legislaţiei pentru referendum. Anunţul făcut de premierul Dăncilă

Postat la 07 mai 2019 169 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că în şedinţa de miercuri Guvernul va emite o ordonanaţă de urgenţă care vizează legislaţia electorală, în contextul în care Autoritatea Electorală Permanentă a solicitat unele modificări în acest sens pentru referendumul din 26 mai şi alegerile europrlamentare.

BREAKING Guvernul va da OUG pe modificare legislaţiei pentru referendum. Anunţul făcut de premierul Dăncilă

"Pentru mine ca premier este foarte important să ne ocupăm de buna organizare a alegerilor europarlamentare şi a referendumului. Ieri a fost şedinţa pregătitoare şi vom vedea care este forma finală. Eu nu pot să impun, trebuie să discutpm cu secretearul general, cu cei care au avizat acest act normativ ", a declarat Viorica Dăncilă.

 

Întrebată cu privire la unele prevederi legate de interdicţia autorităţilor publice, inclusiv preşedinte, de a se implica în campanie pentru referendum, Dăncilă a spus: "Eu nu am văzut textul, acum iau fiecare act normativ şi vedem care e forma finală. Actul normativ trebuie adoptat mâine în şedinţa de guvern".

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
premier,
guvern,
legislatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.