Sondaj: Partidul lui Marine Le Pen conduce în preferinţele alegătorilor pentru europarlamentare

Postat la 06 mai 2019 87 afişări

Partidul de extremă dreapta condus de Marine Le Pen, Rassemblement National, conduce în preferinţele alegătorilor înaintea alegerilor europarlamentare din Franţa, potrivit unui sondaj Ipsos, citat de Euronews.

Sondaj: Partidul lui Marine Le Pen conduce în preferinţele alegătorilor pentru europarlamentare

Astfel, potrivit sondajului, partidul lui Le Pen ar urma să obţină 22% din voturi, în timp ce partidul preşedintelui Emmanuel Macron, La République En Marche, ar obţine 21,5%. Aceasta este prima dată când partidul condus de Marine Le Pen conduce în sondaje.

Sondajul de opinie a fost realizat pe 2 şi 3 mai, la scurt timp după ce preşedintele Emmanuel Macron a propus mai multe măsuri ca răspuns la protestele „Vestelor galbene”, printre care şi reduceri de taxe şi impozite care ar costa bugetul de stat aproximativ 5 miliarde de euro.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
partid,
sondaj,
alegatori,
europarlamentare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.