Scandal cu un comisar-şef care a fost amendat cu 6000 de lei chiar de către colegii săi din poliţie: ”A recurs la ameninţări şi intimidări la adresa agenţilor”. VIDEO

Postat la 07 iulie 2021 60 afişări

Scandal cu un comisar-şef care a fost amendat cu 6000 de lei chiar de către colegii săi din poliţie: ”A recurs la ameninţări şi intimidări la adresa agenţilor”. VIDEO

Reprezentanţii Sindicatului Europol îl acuză pe comisarul şef Christian Ciocan, director împuternicit al Unităţii de Politici Publice din MAI, că a încălcat legea prin şapte fapte.

Potrivit sindicaliştilor, Ciocan i-a ameninţat şi a încercat să-i intimideze pe agenţii de Poliţie. Incidentul a fost relatat pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, miercuri după-amiază.

„Ciocan a pătruns pe o stradă unde acţiona indicatorul „Accesul interzis” şi la solicitarea agenţilor a refuzat să se legitimeze, aşteptând probabil să fie recunoscut de la televizor. Ulterior, agenţii de poliţie au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuţele de înmatriculare, nu avea actele asupra şi a refuzat să respecte indicaţiile poliţistului.

Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reţinută plăcuţa cu numărul de înmatriculare şi i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile”, scrie pe reţeaua de socializare.

Comisarul şef Christian Ciocan a fost filmat la secţia de poliţie, în timp ce se apără şi respinge acuzaţiile. „Eu v-am spus cine sunt, mi-am declinat identitatea ca să stiti cine sunt, eu merg la televiziune să vă reprezint.... V-aţi manifestat execrabil”, le spune Christian Ciocan poliţiştilor de la rutieră.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agenti,
comisar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.