Satul unde fiecare locuitor va primi GRATUIT 2.200 de euro. Toată lumea se bate acum să ajungă acolo

Autor: Alex Ciutacu Postat la 11 septembrie 2018 396 afişări

Un sat din Elveţia a decis să deruleze un experiment social prin care toţi locuitorii vor primi lunar câte 2.500 de franci elveţieni (2.570 de dolari), potrivit Bloomberg.

Peste 50% din locuitorii orăşelului Rheinau, situat la graniţa cu Germania, s-au înscris pentru acest proiect, conform organizatorilor.

Cel puţin jumătate dintre cei 1.300 de locuitori şi-au dat acceptul pentru derularea acestui experiment.

Ideea ca oamenii să primească bani gratuit de la stat se vehiculează de peste un secol, însă a prins amploare odată cu tensiunile apărute în economiile emergente din cauza inegalităţii din ce în ce mai mari.

INS anunţă SFÂRŞITUL petrecerii în România: Cea mai proastă veste primită de guvern 

DECIZIE ŞOC: Unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri online din piaţă intră în FALIMENT deşi are un profit uriaş 

CUTREMUR total în lumea financiară. A început o nouă prăbuşire. Investitorii sunt disperaţi şi au început să scoată masiv banii 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuitori,
experiment,
primire,
gratuit,
elvetia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.