DECIZIE CIUDATĂ: Unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri online din piaţă intră în FALIMENT deşi are un profit URIAŞ

Postat la 10 septembrie 2018 475 afişări

Electro Distribution SRL, compania de distribuţie IT&C din grupul de companii Quickmobile - controlat de antreprenorii Tudor şi Angela Ţiboc, care în ultimii 5 ani de zile a făcut un profit net cumulat de peste 16 mil. lei la afaceri de 778 mil. lei, a cerut săptămâna trecută la Tribunalul Maramureş intrarea în faliment, cererea fiind admisă în data de data de 5 septembrie, conform datelor disponibile pe portalul just.ro.

DECIZIE CIUDATĂ: Unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri online din piaţă intră în FALIMENT deşi are un profit URIAŞ

 

“Tribunalul Maramureş admite cererea formulată de debitoarea SC ELECTRO DISTRIBUTION SRL şi, în consecinţă: în baza art. 71 raportat la art. 67 al. 1 lit. g şi art. 38 lit. e din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, dispune deschiderea procedurii simplificate şi intrarea în faliment a debitoarei SC Electro Distribution SRL”, conform sursei citate.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.