Un primar de comună din Iaşi le-a cerut preoţilor să SFINŢEASCĂ ceva mai puţin obişnuit. Ceremonia a fost realizată în prezenţa a sute de oameni

Postat la 09 septembrie 2018 40 afişări

Reprezentanţii Primăriei comunei Tomeşti, din judeţul Iaşi, au cerut preoţilor sfinţirea unei aducţiuni de gaz. Ceremonia religioasă a fost realizată, sâmbătă, în prezenţa a sute de oameni care au participat la Zilele comunei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un primar de comună din Iaşi le-a cerut preoţilor să SFINŢEASCĂ ceva mai puţin obişnuit. Ceremonia a fost realizată în prezenţa a sute de oameni

Reprezentanţii Primăriei Tomeşti au spus că aducţiunea de gaz din satul Vlădiceni a fost realizată din fondurile proprii ale comunei şi a costat aproximativ de 400.000 de lei. Primarul Ştefan Timofte a fost prezent, sâmbătă, alături de alţi reprezentanţi ai instituţiei, la sfinţirea conductei, evenimentul fiind început cu o cuvântare a preotului din localitate.

A urmat, apoi, o rugăciune în timpul căreia preotul a cerut Divinităţii să binecuvinteze companiile care au lucrat pentru aducţiunea de gaz, pe membrii Consiliului Local şi pe primarul Ştefan Timofte.

După rugăciune, în faţa oamenilor adunaţi la eveniment, a ţinut un discurs şi primarul, care le-a spus sătenilor că şi-a dorit să inaugureze obiectivul prin această sfinţire.

Sfinţirea conductei de distribuţie a gazelor naturale din satul Vlădiceni, comuna Tomeşti, judeţul Iaşi, a fost programată de mai mult timp ca un eveniment care să aibă loc de Zilele comunei, alături de diverse recitaluri de muzică uşoară şi populară, concursuri sportive, meciuri de fotbal, focuri de artificii sau celebrarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.