Samsung pregăteşte Galaxy S5 pentru lansare la primăvară şi promite tehnologie de scanare a irisului

Postat la 09 ianuarie 2014 42 afişări

Samsung Electronics va lansa până în luna aprilie noul vârf de gamă Galaxy S5, care ar putea fi echipat cu o tehnologie de scanare a irisului utilizatorului, după ce Apple a introdus senzorul de amprentă digitală la modelul iPhone 5s.

Samsung pregăteşte Galaxy S5 pentru lansare la primăvară şi promite tehnologie de scanare a irisului

 Galaxy S5 va fi însoţit de un nou accesoriu wireless care reprezintă "o evoluţie" a ceasului inteligent Galaxy Gear, a declarat pentru Bloomberg Lee Young Hee, vicepreşedinte executiv al diviziei mobile a Samsung, transmite Bloomberg.

Cele două produse vor fi lansate simultan, iar compania va creşte totodată investiţiile în marketing pentru tablete.

"Am anunţat noul smartphone vârf de gamă în prima jumătate a fiecărui an, în perioada lunilor martie şi aprilie, şi continuăm să avem în vedere o lansare în această perioadă. Atunci când vom prezenta modelul S5, vă puteţi aştepta la un succesor pentru Galaxy Gear cu funcţii mai avansate, iar designul în prezent prea voluminos va fi îmbunătăţit", a declarat Lee.

Profitul Samsung a scăzut în ultimul trimestru al anului trecut pentru prima dată din 2011, la 7,8 miliarde de dolari, după încetinirea vânzărilor şi creşterea bonusurilor oferite angajaţilor. Vânzările de smartphone-uri ale companiei au fost afectate pe segmentul premium de lansarea noilor modele iPhone, în timp ce piaţa modelelor mai ieftine este aglomerată de mărcile chineze, care oferă calitate similară la preţuri mai mici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-pregateste-galaxy-s5-pentru-lansare-la-primavara-si-promite-tehnologie-de-scanare-a-irisului-11873027
11873027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.