S-a săturat şi pleacă. Unul dintre cei mai buni foşti sportivi ai României vinde tot şi se mută din ţară

Postat la 26 august 2021 525 afişări

S-a săturat şi pleacă. Unul dintre cei mai buni foşti sportivi ai României vinde tot şi se mută din ţară

Fostul mare atacant al echipei naţionale şi-a anunţat prietenii ca are de gând să se mute definitiv în Spania. Ciprian intenţionează sa îşi vândă toate proprietăţile din România şi să păstreze doar acţiunile de la Farul şi baza sportivă pe care o deţine în Floreasca.

Ciprian Marica (35 de ani) a rămas cu gândul la perioada în care a jucat la Getafe. Viaţa de la Madrid l-a impresionat pe fostul mare atacant, iar acesta vrea acum să se întoarcă acolo. Definitiv! Sursele ProSport susţin că Ciprian s-a destănuit apropiaţilor că va părăsi România.

Acţionarul minoritar de la Farul Constanţa intenţionează să îşi vândă toate proprietăţile şi să se stabilească la Madrid. Dintre bunurile pe care le deţine, Ciprian are de gând să păstreze doar cei 10% din clubul Farul Constanţa şi baza sportivă preluată de la Ilie Năstase, fosta ”Voinţa”, din Floreasca. Acolo unde Ciprian are trei terenuri de fotbal, dintre care unul de mărime normală.

Deţine o clădire de birouri pe Dorobanţi!

De-a lungul anilor, Marica a câştigat sume foarte mari de bani, fiind sub contract cu cluburi de fotbal mari din Occident cum ar fi: Dinamo, Şahtior, Sttugart, Schalke 04 sau Steaua. Ajutat de părinţi, Ciprian a făcut mai multe investiţii imobiliare, având ziua de mâine asigurată. Printre cele mai importante proprietăţi se numără o clădire de birouri aflată pe Calea Dorobanţi, vis a vis de restaurantul ”Perla”. 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mutare,
plecare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.