Ryanair a anunţat cinci zboruri săptămânale noi din Bucureşti. Unde veţi putea ajunge cu preţuri care pornesc de la 13 euro

Autor: Ioana Matei Postat la 22 august 2019 17171 afişări

Ryanair a anunţat cinci zboruri săptămânale noi din Bucureşti. Unde veţi putea ajunge cu preţuri care pornesc de la 13 euro

Operatorul aerian low-cost Ryanair a anunţat lansarea unei noi rute din Bucureşti către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvenţă de cinci zboruri săptămânale începând din noiembrie 2019, ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Ryanair îşi continuă astfel expansiunea în Europa Centrală şi de Est prin lansarea acestei noi rute care urmează anunţului recent privind intrarea pe piaţa din Georgia. Tariful mediu pentru zborurile cu Ryanair este de 37 de euro, potrivit reprezentanţilor companiei.

Pentru a sărbători expansiunea continuă în România şi Europa Centrală şi de Est, Ryanair scoate la vânzare locuri promoţionale din Bucureşti de la doar 12,99 de euro pentru călătorii până la finalul lunii noiembrie 2019, şi care trebuie rezervate până duminică, 25 august.

„Suntem încântaţi să ne continuăm expansiunea în România şi Europa Centrală şi de Est prin lansarea, în noiembrie, a unei noi rute din Bucureşti către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvenţă de cinci zboruri săptămânale ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din Bucureşti. Pentru a sărbători expansiunea continuă din România, scoatem la vânzare locuri promoţionale de la doar 12,99 de euro pentru călătorii până la finalul lunii noiembrie 2019, dar care trebuie rezervate până la miezul nopţii, duminică, 25 august.”, a spus într-un comunicat de presă  David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.