Rusia va bloca noi sancţiuni ONU contra Iranului dacă Trump renunţă la Acordul nuclear

Postat la 04 mai 2018 65 afişări

Rusia consideră inacceptabilă modificarea Acordului nuclear semnat de marile puteri cu Iranul şi, în cazul în care preşedintele SUA Donald Trump va decide ieşirea din acest tratat, Administraţia Vladimir Putin va bloca prelungirea sancţiunilor contra Teheranului, anunţă Ministerul rus de Externe.

Rusia va bloca noi sancţiuni ONU contra Iranului dacă Trump renunţă la Acordul nuclear

Rusia îşi va onora angajamentele în cadrul Acordului cu Iranul atât timp cât alte ţări vor proceda în mod similar, a declarat vineri Maria Zaharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, potrivit agenţiei Interfax.

Administraţia Vladimir Putin nu va accepta modificarea Acordului nuclear semnat de marile puteri cu Iranul, a subliniat reprezentantul Ministerului rus de Externe, avertizând că, în cazul în care preşedintele SUA Donald Trump, va decide ieşirea din acest tratat, Rusia va bloca prin veto, în Consiliul de Securitate ONU, prelungirea sancţiunilor împotriva regimului de la Teheran.

Uniunea Europeană şi Rusia insistă pentru menţinerea Acordului nuclear iranian.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.