Angajări masive la stat: Sunt peste 2000 de posturi scoase la bătaie pentru funcţii de conducere

Autor: Mediafax Postat la 04 mai 2018 42049 afişări

Angajări masive la stat: Sunt peste 2000 de posturi scoase la bătaie pentru funcţii de conducere

Guvernul a aprobat, joi, memorandumul propus de Ministerul Afacerilor Interne (MAI) privind scoaterea la concurs a unui număr de 2015 funcţii de conducere. Ocuparea posturilor se va face prin organizarea de concursuri, anunţă instituţia.

"Posturile de conducere care vor fi scoase la concurs vizează funcţii existente la nivelul instituţiilor aflate în Aparatul Central cât şi în cadrul instituţiilor aflate în subordinea şi coordonarea MAI", precizează instituţia.


Vinerea NEAGRĂ pentru pentru românii cu credite: Dobânzile robor explodează şi ajung la un nou maxim

Firea pune PICIORUL în prag. Schimbări MAJORE în Centrul Vechi din Bucureşti. Va fi de nerecunoscut

A renunţat la cariera din corporaţie pentru un business care după numai doi ani are venituri de jumătate de milion de euro 


În 2017, prin ordonanţă de urgenţă, a fost suspendată ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante din instituţiile şi autorităţile publice.

"La nivelul unităţilor Ministerului Afacerilor Interne sunt prevăzute aproximativ 12.000 de posturi de conducere, din totalul acestora fiind vacante aproximativ 3.700 de posturi. Restul funcţiilor vacante, neprevăzute în memoramdumul aprobat în şedinţă de Guvern, urmează să parcurgă procedurile legale de deblocare", explică MAI.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MINISTERUL DE INTERNE,
ANGAJARI,
CONCURS

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.