Cosmina Coman: "Tehnologia learning îţi oferă posibilitatea de a personaliza ceea ce faci pentru utilizatori, pentru cursantul din companii" - VIDEO

Autor: Andra Stroe, Roxana Cârcior Postat la 04 mai 2018 70 afişări

Ce planuri aveţi în perioada următoare? "Pe termen mediu şi lung ne propunem ca şi companie să promovăm cât mai mult din tehnologiile de learning"

"Promovăm tehnologiile de learning, de digital learning, pe care le-am adus în România pe zona de micro-leaning, gamificare, e-bookuri, de a creşte cultura de învăţare în companii. Ne dorim foarte tare ca aceste metode de învăţare să fie adoptate din ce în ce mai mult în organizaţii pentru că prezintă eficienţă, oferă posibilitatea de a personaliza ceea ce ai nevoie şi pot fi consumate uşor. Din punct de vedere al provocărilor, piaţa de e-learning se confruntă exact cu personalizarea. E greu să personalizezi în trainingul face to face, însă tehnologia îţi oferă posibilitatea de a personaliza ceea ce faci pentru utilizatori, pentrul cursantul din companii."

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.