Rusia se întoarce şi mai înrăită pe front. Anunţul vehement făcut de un oficial de la Moscova

Postat la 12 septembrie 2022 654 afişări

Rusia se întoarce şi mai înrăită pe front. Anunţul vehement făcut de un oficial de la Moscova

Rusia va continua operaţiunea militară specială din Ucraina „până când toate obiectivele sale vor fi atinse”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Ria Novosti.

În acest moment, Kremlinul nu vede nicio posibilitate de negocieri cu Ucraina, susţine purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov, citat de Tass.

În timpul nopţii trecute, trupele ruse au lovit şi au deteriorat infrastructura din apropierea oraşului Zaporojie, a informat administraţia militară a regiunii, potrivit Ukrainska Pravda.

„În jurul orei 00.40, inamicul a lansat un atac cu rachete. S-au produs pagube uneia dintre infrastructurile din vecinătatea oraşului. Nu sunt raportate victime”.

Moscova: Bombardăm ucrainenii în teritoriile cucerite

„Forţele aerospaţiale şi de rachete ruse continuă să lanseze atacuri de precizie împotriva unităţilor şi rezervelor forţelor armate ale Ucrainei” în teritoriile în care au avansat în regiunea Harkov, a declarat Igor Konaşenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării de la Moscova, citat de Interfax.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
moscova,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.