Romgaz depune 86 de milioane de lei la CEC Bank. Dobândă de 8,25%

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 21 iulie 2022 27 afişări

Romgaz depune 86 de milioane de lei la CEC Bank. Dobândă de 8,25%

Romgaz (simbol bursier SNG), producător şi furnizor de gaze naturale controlat în proporţie de 70% de statul român prin Ministerul Energiei, a constituit la CEC Bank un depozit la termen fără prelungire automată, cu rata dobânzii negociată, la data de 20 iulie 2022.

Depozitul este în valoare de 86 de milioane de lei, iar data de maturitate este pe 25 august 2022, rata procentuală a dobânzii ajungând la 8,25%, reiese dintr-un raport publicat astăzi la Bursa de Valori Bucureşti.

Astfel, compania are constituite depozite la CEC Bank în valoare de peste 1,2 miliarde de lei a căror valoare cumulată pe o perioadă de 12 luni depăşeşte pragul de semnificaţie de 5% din valoarea activelor nete şi 10% din cifra de afaceri netă aferentă anului financiar 2021. Celelalte depozite au dobânzi de 5,95% şi 7,75%.

Anul acesta, acţiunile SNG au crescut cu 13%, pe un indice BET în scădere cu 6,75%, rulajul înregistrat de companie atingând 375 de milioane de lei. Societatea are o valoare de piaţă de 16,8 miliarde de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cec bank,
romgaz,
depunere,
depozit,
energie,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.