Românii pot deveni acţionari în noua companie Brădet Românesc

Postat la 10 martie 2016 666 afişări

Românii pot deveni acţionari în noua companie Brădet Românesc

După ce Institutul Cantacuzino a anunţat că lactatele Brădet nu sunt la baza îmbolnăvirilor recente ale copiilor cu E.coli, patronul fabricii de lactate, Marius Badea, a anunţat decizia de a transforma compania Lactate Bradet SRL în Brădet Românesc S.A., unde orice român poate deveni acţionar.

Astfel, valul de solidaritate a românilor cu brandul românesc Brădet se poate materializa prin subscriere pentru acţiuni ale noii companii sau sprijin financiar contra bonuri de cumpărături.

Proiectul  ”Lactate Brădet devine Brădet Românesc S.A.” a fost publicat pe platforma românească Sprijina.ro în cursul zilei de ieri şi a reuşit să atragă, în doar două ore de la publicare, peste 30.000 de vizualizări. Proprietarul Brădet şi-a propus să obţină exclusiv prin Sprijina.ro finanţări de 10 milioane lei, într-un interval de 60 de zile.

“După strângerea capitalului, înfiinţăm societatea pe acţiuni şi în funcţie de banii subscrişi decidem: fie construim o fabrică nouă, fie extindem fabrica actuală. Eu personal mă voi implica pentru a realiza astfel cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui, cu capital integral românesc. Vom demonstra astfel că românii ştiu să fie uniţi şi să îşi apere propriile interese. Modalitatea de subscriere este simplă şi total transparentă, fiind asigurată de platforma Sprijina.ro”, declară  Marius Nicolae Badea.

”Suntem mândri să fim alaturi de o companie 100% locală, de bună credinţă, care şi-a demostrat nevinovăţia cu onoare, în ciuda reacţiilor opiniei publice şi a autorităţilor. Şi avem şansa să le oferim tuturor românilor ocazia de a se implica în reconstrucţia unui brand curat, românesc. Comunitatea poate schimba percepţii, atitudini şi, iată, soarta unei companii. Este nevoie doar de încredere, pe care Brădet a demonstrat că o merită”, declară Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Românii sunt invitaţi să se implice concret, cu beneficii palpabile, în transformarea companiei, prin contribuţii pe Sprijina.ro. Cei care optează pentru recompense în acţiuni pot contribui nelimitat, pornind de la suma de 100 lei. În acelaşi timp, se poate opta pentru achiziţionarea de bonuri valorice pentru cumpărături de produse "Lactate Brădet" sau pur şi simplu se poate oferi sprijin financiar personal pentru noul brand Brădet Românesc.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romanii-pot-deveni-actionari-in-noua-companie-bradet-romanesc-15102777
15102777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.